A A A
Objavljeno: 
Uto, April 2, 2024 - 13:14

EDUKATIVNI KVIZ “DOBRA ENERGIJA”

“Dobra energija” je kviz znanja koji je u formi mobilne igre objavila Elektroprivreda Crne Gore. U ovom zanimljivom kvizu/igri, igrači mogu testirati svoje znanje iz domena energetske pismenosti kao i o raznolikim aspektima rada EPCG,  kao što su opšta energetska edukacija, servisi, energetska efikasnost, proizvodni objekti i slično.Takođe, igrači imaju priliku da osvoje poklone iznenađenja za pokazano znanje. Učešće u ovom edukativnom kvizu je sasvim besplatno.

 

Pitanja kojima se testira znanje su ustvari mini igre koje nose različit broj bodova, od 1-5, a u svakoj partiji moguće je osvojiti maksimalno 48 bodova. Mini igre mogu biti tipa četri odgovora, da/ne, baloni i slova koja nedostaju. Nakon što se odgovori na svih 15 pitanja u jednoj partiji, određuje se broj zvjezdica (munja), a osvajanjem tri zvjezdice-munje igrači se kvalifikuju za darivanje.

Za ovu igru obezbijedjen je ukupni nagradni fond od 3.000 EUR. Izvlačenje se organizuje jednom sedmično u periodu od aprila do jula 2024. godine, u okviru čega će  dobitnicima biti dodijeljene 60 sedmičnih (EPCG promotivni paket u vrijednosti 20 eura) i 3 mjesečne nagrade (EPCG promotivni paket u vrijednosti od 100 eura), kao i jedna glavna nagrada (vaučer za putovanje u vrijednosti 1.000 eura).

Darivanje će biti organizovano od strane agencije Alicorn, u saradnji sa kojom je osmišljen i realizovan ovaj edukativni kviz. Učesnicima darivanja biti dodijeljeni identifikacioni brojevi od kojih će, upotrebom Random.org servisa, biti odabrani dobitnici slučajnim odabirom.

Edukativni kviz namijenjen je za starosnu dob preko 13 godina. Igrica se može preuzeti sa sljedećih linkova:

iOS verzija: https://apps.apple.com/us/app/dobra-energija/id6478161802

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.alicorn.epcg

Za sva pitanja ili dodatne informacije u vezi sa igricom, možete se obratiti call centru besplatnim pozivom na broj 19100, a pravila možete pogledati i na www.epcg.com, odnosno profilima EPCG na društvenim medijima.