A A A
Objavljeno: 
Friday, Decembar 18, 2020 - 17:48

USKORO NOVA SPORTSKO-REKREATIVNA OAZA KRAJ KRUPAČKOG JEZERA

Danas su predsjednik Opštine Nikšić mr Milutin Simović i izvršni direktor Elektroprivrede Crne Gore Igor Noveljić, potpisali Sporazum o zajedničkoj realizaciji projekta Izgradnje park šume Krupac – rekonstrukcija zelenih površina sa izgradnjom rekreativnih sadržaja. Zahvaljujući na opredijeljenoj donaciji i društveno odgovornom odnosu prema gradu u kome se nalazi sjedište Elektroprivrede Crne Gore, predsjednik je istakao da će sredstva u iznosu od 190.000,00 eura biti iskorišćena za kreiranje nove sportsko-rekreativne oaze uz branu krupačku, na prostoru koji je 2014. godine usljed nevremena devastiran. Zajednička ideja počinje danas da se realizuje konkretnim aktivnostima, tj. raspisivanjem tendera i nakon izbora izvođača radovi na terenu će vrlo brzo otpočeti. 

Takođe, Simović je zahvalio i na donaciji opredijeljenoj povodom obilježavanja jubileja 110 godina postojanja Elektroprivrede Crne Gore, koja se odnosi na rekonstrukciju javne rasvjete na potezu od Dukla, duž Podgoričkog puta i Bulevara Vuka Mićunovića do Trga Save Kovačevića, kao i ulicama Ivana Milutinovića i Vuka Karadžića.

Izvršni direktor Elektroprivrede Crne Gore gospodin Igor Noveljić istakao je da su ove donacije rezultat dobre saradnje Elektroprivrede Crne Gore i lokalne uprave Nikšića i da će biti realizovane kao izraz odgovornosti i uvažavanja potreba svih građana Nikšića. 

Predsjednik Odbora direktora gospodin Đoko Krivokapić iskazao je očekivanja da će  Elektroprivreda Crne Gore i ubuduće imati razumijevanja za potrebe lokalne zajednice.