A A A
Objavljeno: 
Ponedeljak, Jul 10, 2017 - 09:24

MOSI "Pljevlja 2017": EPCG srebrni sponzor

Elektroprivreda Crne Gore finansijski je podržala organizaciju 54. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara, koje su održane u Pljevljima od 05. do 09. jula.

Kao kompanija koja sponzorstvima i donacijama aktivno učestvuje u razvoju obrazovanja, kulture, sporta i projektima zaštite životne sredine EPCG je odlučila da podrži Opštinu Pljevlja u organizaciji MOSI sa 30.000 eura. Takođe, EPCG je kao srebrni sponzor podržala i izgradnju atletske tartan staze na gradskom stadionu u Pljevljima.

MOSI je tradicionalna smotra i manifestacija sporta i fizičke kulture opština učesnica iz Federacije Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Srbije i Crne Gore. Međuopštinske omladinske sportske igre značajno doprinose upoznavanju i zbližavanju mladih, razvoju sporta i fizičke kulture, izgradnji sportskih objekata i stvaranju uslova za organizovano i masovno bavljenje sportom. Ljubitelji sporta u Pljevljima su pratili više od 550 susreta u 15 disciplina.

Ceremonijom svečane predaje zastave MOSI, narednom gradu domaćinu Priboju, završene su 54. MOSI "Pljevlja 2017". Pljevlja su sa 1654 boda sveukupni pobjednik Igara.